RUMPUMESSUT 2022

KAMPUS SOIVA (Pop & Jazz Konservatorio / Metropolia kampus), Muotoilijankatu 1, Helsinki

DAF ry 30 vuotis Rumpumessut ovat nyt totta. Ohjelmassa maahantuojien ja kotimaisten soitinrakentajien näytteillepanoa, myös rumpukirppis, kolme huippuklinikkaa, arpajaiset todella upeine pääpalkintoineen sekä tietenkin kahvila / lounasravintola, joka palvelee vieraita klo 15 saakka.

LIPUT: 5€ (DAF jäsenet 0€)

(tapahtumassa toimii ainoastaan käteismaksut. Ravintolapalvelut puolestaan toimii ainoastaan kortti- ja mobiilimaksuilla)

MESSUOSASTOT

F-Musiikki, Vantaan Musiikki, SMI – Scandinavian Musicical Instruments, Loota Percussion, Uusikuulo, Komppisorvaamo, JMSound, Percussion.fi, Mezo Drums, Kumu, Jackshop, Sorva, Northern Drumworks

RUMPUKIRPPIS

Messuilla tietenkin myös kirppis perinteiseen malliin

KLINIKAT

Klo 11:30 WALTTERI VÄYRYNEN
on suomalainen muusikko, joka tunnetaan parhaiten Paradise Lostin rumpalina. Waltteri pitää pannuhuonetta kuumana myös Bodom After Midnight-yhtyeessä, joten luvassa on Arabia-salin täydeltä kuumaa metallia

Klo 13:30 AWAKE PERCUSSION ENSEMBLE
Awake Percussion on vuonna 2016 Helsingissä perustettu lyömäsoitinyhtye. Kokoonpanon toiminnan tavoitteena on tuoda kiinnostavin uusi musiikki yleisön kuultavaksi tinkimättömällä laadulla. Uuden musiikin tilaaminen ja tiivis yhteistyö ajankohtaisimpien säveltäjien kanssa ovat keskeinen osa yhtyeen toimintaa. Awake Percussionin omaleimaiset ja eheät konserttikokonaisuudet rakentuvat tilausteoksien ja Suomen ensiesitysten ympärille. Kvartetti muodostaa Lyömäsoittajien kamarimusiikkiseura ry:n hallituksen, jonka tavoitteisiin kuuluvat lyömäsoitinmusiikin tunnettavuuden edistäminen ja maanlaajuinen lyömäsoitinopetuksen tarjoaminen.

Awake Percussion Ensemble

Klo 16:00 RISTO NIINIKOSKI
Yksi Suomen arvostetuimmista ja käytetyimmistä sessiorumpaleista Risto Niinikoski tunnetaan paitsi Vain Elämää ohjelmasarjan bändistä, myös yhtyeistä kuten Egotrippi, Lauri Tähkä, Kaija Koo, Anna Eriksson, Samuli Edelmann jne… Riston klinikalla syväpureudutaan työskentelyyn osana komppisektiota ja kuinka muutos vuorovaikutuksessa vaikuttaa esitettävän kappaleen luonteeseen.

Risto Niinikoski, kuva: Tero Ahonen
RAVINTOLA LUOVAN LAVA

Klo 15:00 Kaartin rumpuryhmä (Oskari Auramo)
Klo 15:05 PAS Finland (Tomi Kauppila)
Klo 15:15 SML Lyömäsoitinten teemavuosi (Minja Koskela)
Klo 15:20 N.A.R.D. Finland (Anton Berg, Tomi Kauppila, Teemu Leppänen)
Klo 15:30 Arpajaisten pääpalkintojen arvonta

ARPAJAISET

Mitä olisikaan rumpumessut ilman arpajaisia? Tällä kertaa palkinnot ovat kuitenkin sitä luokkaa että paikalle kannattaa saapua vain jo ihan niiden vuoksi.
Pääpalkintoina arvomme

Mezo Drums virvelirumpu

Kuuntele näyte YouTubessa

Mezo 5,5″x14″

Kumu 7″x14″ Virvelirumpu

Kumu Facebook

Saari virvelirumpu

Lisäksi arvomme:
symbaaleita, rumputarvikkeita ja -kirjoja, rumputunteja, Risteilymatkoja ja paljon muuta…

ARPAJAISPALKINTOJA OVAT LAHJOITTANEET
Kumu, Mezo Drums, Saari Rummut, Uusikuulo Oy, F-Musiikki, DLX Musiikki, Riffi, Komppisorvaamo, Vantaan Musiikki, Kapsaäkki, Viking Line, Musamaailma, Komppisorvaamo, Jackshop, Percussion.fi, Northern Drums, Clace Music Production, Jamazing Music, Rolf Pilve, April Jazz, Finnlines, Rockway, G-Livelab, Sihi Symbaalit

Lämmin kiitos palkintojen lahjoittajille toimintamme tukemisesta